Hart van Nederland: wateroverlast in Haren zorgt voor afgesloten straten (video)

Hart van Nederland: wateroverlast in Haren zorgt voor afgesloten straten (video)

Zondag 7 mei 2023 om 13:59

<em>Hart van Nederland</em>: wateroverlast in Haren zorgt voor afgesloten straten (video) Een wolkbreuk heeft voor natte voeten gezorgd in het Groningse Haren. Verschillende straten zijn afgezet en het treinstation van Haren kampt met problemen. Het viaduct onder het station staat blank, zo zie je in bovenstaande video van Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: jongeman (19) omgekomen bij auto-ongeluk Reuver (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: spelende kinderen vinden tas met explosieven in Gennep (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto ramt boom bij Breda, inzittenden spoorloos (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een wolkbreuk heeft voor natte voeten gezorgd in het Groningse Haren. Verschillende straten zijn afgezet en het treinstation van Haren kampt met problemen. Het viaduct onder het station staat blank, zo zie je in bovenstaande video van Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's