Hart van Nederland: spelende kinderen vinden tas met explosieven in Gennep (video)

Hart van Nederland: spelende kinderen vinden tas met explosieven in Gennep (video)

Zondag 7 mei 2023 om 12:28

<em>Hart van Nederland</em>: spelende kinderen vinden tas met explosieven in Gennep (video) Een avondje buitenspelen met een portemonnee aan een vishengel loopt voor de broers Joon (11), Mats en Sam van Lent (tweeling van 7) uit Gennep totaal anders dan verwacht. In de bosjes vonden ze een tas met explosieven, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: jongeman (19) omgekomen bij auto-ongeluk Reuver (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto ramt boom bij Breda, inzittenden spoorloos (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een avondje buitenspelen met een portemonnee aan een vishengel loopt voor de broers Joon (11), Mats en Sam van Lent (tweeling van 7) uit Gennep totaal anders dan verwacht. In de bosjes vonden ze een tas met explosieven, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's