Ronald Molendijk helemaal klaar met Mia en Dion: 'Kan me niets meer schelen' (video)

Ronald Molendijk helemaal klaar met Mia en Dion: 'Kan me niets meer schelen' (video)

Zondag 7 mei 2023 om 12:42

Ronald Molendijk helemaal klaar met <em>Mia en Dion</em>: 'Kan me niets meer schelen' (video) Shownieuws: Gerard Joling haalt uit naar 'arrogante' Duncan Laurence Bekijk deze video » Ronald Molendijk is helemaal klaar met Mia & Dion, zo hoorde je zaterdagavond in Shownieuws. Bekijk het fragment hierboven. KritiekRonald Molendijk uitte in Shownieuws opnieuw stevige kritiek op onze Songfestivalinzending. Volgens het ietwat warrige verhaal van Molendijk zouden er misstanden zijn binnen het schrijversteam van het duo. Of juist in het team van Duncan Laurence? Zijn collega's kunnen het niet helemaal meer volgen, maar volgens Ronald deugt het sowieso van geen kant. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. De beeldschone eerste repetitie zit erop voor Mia en Dion! (video) Bekijk deze video » Arcade-schrijver onthult: 'Slapeloze nachten door intimidatie Ilse DeLange' (video) Bekijk deze video »
Songfestival :

Ronald Molendijk is helemaal klaar met Mia & Dion, zo hoorde je zaterdagavond in Shownieuws. Bekijk het fragment hierboven.

Kritiek
Ronald Molendijk uitte in Shownieuws opnieuw stevige kritiek op onze Songfestivalinzending. Volgens het ietwat warrige verhaal van Molendijk zouden er misstanden zijn binnen het schrijversteam van het duo. Of juist in het team van Duncan Laurence? Zijn collega's kunnen het niet helemaal meer volgen, maar volgens Ronald deugt het sowieso van geen kant.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's