Anouk Maas noemt Fabrizio knap: "Voordelen met je buitenkant" (Special Forces VIPS)

Anouk Maas noemt Fabrizio knap: "Voordelen met je buitenkant" (Special Forces VIPS)

Zondag 7 mei 2023 om 15:32

Lees hier onze serierecensie van het huidige seizoen van Special Forces VIPS.

Ook in de vierde aflevering van Special Forces VIPS ligt de lat hoog. We zagen vorige week dat Danny Bogers door zijn gedrag het programma moest verlaten. Fabrizio Tzinaridis en Anouk Maas zitten nog in de game en aan hen wordt gevraagd of ze vooroordelen van elkaar kunnen opnoemen. Anouk start met haar vooroordelen over Fabrizio.

"Veel meegemaakt"
Anouk ziet een knappe jongen, die zeker veel gebruik heeft gemaakt van zijn 'buitenkant'. De actrice: "Ik zie iemand die veel heeft meegemaakt en ik zie iemand die zijn oude jasje af wil doen." Bekijk het Special Forces VIPS-fragment met Fabrizio en Anouk hieronder.

Lees hier waar je Special Forces VIPS kunt kijken.

<em>Anouk Maas</em> noemt Fabrizio knap: &quot;Voordelen met je buitenkant&quot; (<em>Special Forces VIPS</em>) Lees hier onze serierecensie van het huidige seizoen van Special Forces VIPS. Ook in de vierde aflevering van Special Forces VIPS ligt de lat hoog. We zagen vorige week dat Danny Bogers door zijn gedrag het programma moest verlaten. Fabrizio Tzinaridis en Anouk Maas zitten nog in de game en aan hen wordt gevraagd of ze vooroordelen van elkaar kunnen opnoemen. Anouk start met haar vooroordelen over Fabrizio. "Veel meegemaakt"Anouk ziet een knappe jongen, die zeker veel gebruik heeft gemaakt van zijn 'buitenkant'. De actrice: "Ik zie iemand die veel heeft meegemaakt en ik zie iemand die zijn oude jasje af wil doen." Bekijk het Special Forces VIPS-fragment met Fabrizio en Anouk hieronder. Lees hier waar je Special Forces VIPS kunt kijken. Bekijk ook Doodsangsten tijdens waterproef Special Forces VIPS afl. 2: "Ik kan niet meer" (video) Bekijk deze video » Zien: Danny Bogers' praatjes worden hem fataal in Special Forces VIPS Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's