Extreem weer in Nederland: wateroverlast in Brabant en blikseminslag in Amsterdam (video)

Extreem weer in Nederland: wateroverlast in Brabant en blikseminslag in Amsterdam (video)

Zondag 7 mei 2023 om 17:28

<em>Extreem weer</em> in Nederland: wateroverlast in Brabant en blikseminslag in Amsterdam (video) Op veel plekken in het land zorgen de regen- en onweersbuien zondagmiddag voor problemen, met name in het verkeer. Zo ligt een deel van het treinverkeer in Amsterdam stil vanwege blikseminslag en in meerdere steden zijn wegen ondergelopen, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: jongeman (19) omgekomen bij auto-ongeluk Reuver (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: wateroverlast in Haren zorgt voor afgesloten straten (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto ramt boom bij Breda, inzittenden spoorloos (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Op veel plekken in het land zorgen de regen- en onweersbuien zondagmiddag voor problemen, met name in het verkeer. Zo ligt een deel van het treinverkeer in Amsterdam stil vanwege blikseminslag en in meerdere steden zijn wegen ondergelopen, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's