Tygo Gernandt en zijn 24 jaar jongere vriendin uit elkaar, 'ik mis wel een arm'

Tygo Gernandt en zijn 24 jaar jongere vriendin uit elkaar, 'ik mis wel een arm'

Zondag 7 mei 2023 om 21:51

In de YouTube-serie van Robbert Rodenburg, Open Kaart, praat acteur Tygo Gernandt openhartig over zijn leven. Ook de liefde komt voorbij in het gesprek, Tygo geeft aan niet verliefd te zijn maar daar heeft hij het niet altijd makkelijk mee. "Ik mis een arm om me heen", zegt de acteur.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tygo Gernandt</em> en zijn 24 jaar jongere vriendin uit elkaar, 'ik mis wel een arm' In de YouTube-serie van Robbert Rodenburg, Open Kaart, praat acteur Tygo Gernandt openhartig over zijn leven. Ook de liefde komt voorbij in het gesprek, Tygo geeft aan niet verliefd te zijn maar daar heeft hij het niet altijd makkelijk mee. "Ik mis een arm om me heen", zegt de acteur. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Dit zijn de kanshebbers in de categorie Televizier-Ster beste acteur Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's