Bekijk: schokkende beelden van gevecht op Station Bijlmer

Bekijk: schokkende beelden van gevecht op Station Bijlmer

Maandag 8 mei 2023 om 17:55

Bekijk: schokkende beelden van gevecht op <em>Station Bijlmer</em> De politie heeft zes minderjarigen aangehouden die ervan verdacht worden iemand op het spoor te hebben geduwd. Dat gebeurde vrijdagavond op station Bijlmer Arena in Amsterdam. Het gaat om jongens in de leeftijd tussen de 15 en 17 jaar oud uit Amsterdam, Amstelveen en Lelystad. Het slachtoffer is nog altijd spoorloos, aldus de politie. Slachtoffer geduwdDe mishandeling gebeurde vrijdagavond rond 21.25 uur. Op beelden van het incident is te zien dat iemand in een blauw vest keihard tegen zijn hoofd wordt getrapt, terwijl hij op de grond ligt. Op een gegeven moment weet het slachtoffer op te staan, maar hij wordt vervolgens het spoor op geduwd. Toen de politie ter plaatse kwam, was het slachtoffer verdwenen. "Wie hij is, is ook op dit moment helaas niet duidelijk", aldus de politie. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Fans hebben vertrouwen in Mia en Dion, 'het komt goed' (Songfestival) Bekijk deze video » Nedcar-personeel in Born staakt: 'Je moet het samen oplossen en daar lijkt het nu niet op' (video) Bekijk deze video » Goed doel beroofd in Brabant : 'Het voelt nu als een gevangenis' (video) Bekijk deze video »
TV :

De politie heeft zes minderjarigen aangehouden die ervan verdacht worden iemand op het spoor te hebben geduwd. Dat gebeurde vrijdagavond op station Bijlmer Arena in Amsterdam. Het gaat om jongens in de leeftijd tussen de 15 en 17 jaar oud uit Amsterdam, Amstelveen en Lelystad. Het slachtoffer is nog altijd spoorloos, aldus de politie.

Slachtoffer geduwd
De mishandeling gebeurde vrijdagavond rond 21.25 uur. Op beelden van het incident is te zien dat iemand in een blauw vest keihard tegen zijn hoofd wordt getrapt, terwijl hij op de grond ligt. Op een gegeven moment weet het slachtoffer op te staan, maar hij wordt vervolgens het spoor op geduwd. Toen de politie ter plaatse kwam, was het slachtoffer verdwenen. "Wie hij is, is ook op dit moment helaas niet duidelijk", aldus de politie.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's