Shownieuws: miljoenenwinst voor Lieke van Lexmond met villa bij Vondelpark?

Shownieuws: miljoenenwinst voor Lieke van Lexmond met villa bij Vondelpark?

<em>Shownieuws</em>: miljoenenwinst voor <em>Lieke van Lexmond</em> met villa bij Vondelpark? Lieke van Lexmond zet haar Amsterdamse miljoenenvilla te koop voor ruim 5x,6 miljoen euro en als dat verkocht wordt heeft ze samen met haar partner 4 miljoen euro verdiend. Makelaar Leslie de Ruiter vertelt in de bovenstaande Shownieuws-video meer over de luxe villa aan het Vondelpark. "Er is al veel belangstelling voor dit huis", laat Leslie weten. Geen gelukWie niet zo een geluk heeft op de huizenmarkt is zanger Gordon. Zijn villa wordt maar niet verkocht: Hij heeft geen gelukkige hand in huizen", aldus Leslie. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.Bekijk ook Video: Lieke van Lexmond op behoorlijk dure maan-vakantie in Peru Bekijk deze video » Lieke van Lexmond: 'Wat er gebeurt in het universum heeft invloed op ons op aarde' Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 9 mei 2023 om 10:47

Lieke van Lexmond zet haar Amsterdamse miljoenenvilla te koop voor ruim 5x,6 miljoen euro en als dat verkocht wordt heeft ze samen met haar partner 4 miljoen euro verdiend. Makelaar Leslie de Ruiter vertelt in de bovenstaande Shownieuws-video meer over de luxe villa aan het Vondelpark. "Er is al veel belangstelling voor dit huis", laat Leslie weten.

Geen geluk
Wie niet zo een geluk heeft op de huizenmarkt is zanger Gordon. Zijn villa wordt maar niet verkocht: Hij heeft geen gelukkige hand in huizen", aldus Leslie.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's