Makelaar van Gordon villa is ten einde raad: 'Geen gelukkige hand in huizen' (video)

Makelaar van Gordon villa is ten einde raad: 'Geen gelukkige hand in huizen' (video)

Zondag 30 april 2023 om 12:37

Makelaar van <em>Gordon</em> villa is ten einde raad: 'Geen gelukkige hand in huizen' (video) Net als vele BN'ers raakt ook Gordon zijn luxe huizen moeilijk kwijt. In Shownieuws vertelde makelaar Leslie de Ruiter erover. HuizenGrote villa's, luxe penthouses en een adembenemend uitzicht zijn vereisten voor een echte sterren stek. En hoewel veel van dit soort prachtige panden met een enorme winst verkocht worden, zijn er ook een aantal BN'ers die hun huizen aan de straatstenen niet kwijtraken, zoals zanger en presentator Gordon, die zijn villa al jarenlang in de verkoop had. Hoe is dit mogelijk? Shownieuws sprak met de makelaar van de sterren: Leslie de Ruiter. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.
TV :

Net als vele BN'ers raakt ook Gordon zijn luxe huizen moeilijk kwijt. In Shownieuws vertelde makelaar Leslie de Ruiter erover.

Huizen
Grote villa's, luxe penthouses en een adembenemend uitzicht zijn vereisten voor een echte sterren stek. En hoewel veel van dit soort prachtige panden met een enorme winst verkocht worden, zijn er ook een aantal BN'ers die hun huizen aan de straatstenen niet kwijtraken, zoals zanger en presentator Gordon, die zijn villa al jarenlang in de verkoop had. Hoe is dit mogelijk? Shownieuws sprak met de makelaar van de sterren: Leslie de Ruiter.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's