Zie: Cherry-Ann en Kimmylien uit RHOAMS noemen Sheila Voldemort

Zie: Cherry-Ann en Kimmylien uit RHOAMS noemen Sheila Voldemort

Dinsdag 9 mei 2023 om 13:57

Tijdens de reünie van 'The Real Housewives of Amsterdam' wordt al duidelijk dat housewife Sheila Bergeik niet bepaald lekker in de groep ligt. "Zij is gewoon Voldemort, zij die niet genoemd mag worden." Het komt dan ook niet als een verrassing dat Sheila volgend seizoen niet langer te zien is in de veelbesproken serie. Of er een opvolger komt, houden de meiden voor zichzelf.

Zie: Cherry-Ann en Kimmylien uit <em>RHOAMS</em> noemen Sheila <em>Voldemort</em> Tijdens de reünie van 'The Real Housewives of Amsterdam' wordt al duidelijk dat housewife Sheila Bergeik niet bepaald lekker in de groep ligt. "Zij is gewoon Voldemort, zij die niet genoemd mag worden." Het komt dan ook niet als een verrassing dat Sheila volgend seizoen niet langer te zien is in de veelbesproken serie. Of er een opvolger komt, houden de meiden voor zichzelf. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Reünie The Real Housewives of Amsterdam: de boel ontploft met sneren en ruzies Bekijk deze video » Real Housewife Maria: ''Tijd heelt alle wonden'' Bekijk deze video » Kimmylien over nieuw seizoen Real Housewives of Amsterdam: 'Wordt pittig' (video) Bekijk deze video »
TV :

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's