Vader Mia Nicolai over kritiek op dochter na vals zingen: "Schreeuwen en huilen"

Vader Mia Nicolai over kritiek op dochter na vals zingen: "Schreeuwen en huilen"

Vader <em>Mia Nicolai</em> over kritiek op dochter na <em>vals zingen</em>: &quot;Schreeuwen en huilen&quot; Vanavond zien we Mia en Dion op het Songfestival in Liverpool. De vader en zus van Mia Nicolai hebben erg uitgekeken naar deze dag. Shownieuws spreekt hen. Bekijk het interview hierboven. Emotioneel"Als klein meisje zat ze altijd al in haar prinsessenjurk rond te dansen". Je ziet kleine meisjes groot worden vertelt de trotse vader. Hij laat weten dat hij alle kritiek rondom Mia en Dion emotioneel vond: "Het is een heel leerproces. Ze gaan voor mijn gevoel nu langzaam naar de top." De vader en zus laten weten dat ze erbij zijn. Vader wil graag in het publiek zitten: "Ik wil klappen, schreeuwen en huilen!" Bekijk hierboven de Shownieuws-video met het interview met de vader van Mia Nicolai. Op dinsdag 9 mei staat Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: laatste repetitie Mia Nicolai & Dion Cooper op Songfestival 2023 Bekijk deze video » Steeds meer vertrouwen in Songfestival-act van Mia en Dion: "Het werkt" Bekijk deze video »
Show :
Dinsdag 9 mei 2023 om 15:56

Vanavond zien we Mia en Dion op het Songfestival in Liverpool. De vader en zus van Mia Nicolai hebben erg uitgekeken naar deze dag. Shownieuws spreekt hen. Bekijk het interview hierboven.

Emotioneel
"Als klein meisje zat ze altijd al in haar prinsessenjurk rond te dansen". Je ziet kleine meisjes groot worden vertelt de trotse vader. Hij laat weten dat hij alle kritiek rondom Mia en Dion emotioneel vond: "Het is een heel leerproces. Ze gaan voor mijn gevoel nu langzaam naar de top." De vader en zus laten weten dat ze erbij zijn. Vader wil graag in het publiek zitten: "Ik wil klappen, schreeuwen en huilen!"

Bekijk hierboven de Shownieuws-video met het interview met de vader van Mia Nicolai.

Op dinsdag 9 mei staat Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's