Steeds meer vertrouwen in Songfestival-act van Mia en Dion: "Het werkt"

Steeds meer vertrouwen in Songfestival-act van Mia en Dion: "Het werkt"

Dinsdag 9 mei 2023 om 09:19

Vanavond is het zover! Dan staan Mia en Dion op het Songfestival. Het moment van de waarheid komt steeds dichterbij. Kunnen Mia en Dion de druk van de show aan? Patrick Martens vond de allerlaatste repetitie goed en Peter van der Veire ziet dat het werkt. Bekijk de Shownieuws-video hieronder.

Lees verder onder de video.

Steeds meer vertrouwen in <em>Songfestival</em>-act van <em>Mia en Dion</em>: &quot;Het werkt&quot; Vanavond is het zover! Dan staan Mia en Dion op het Songfestival. Het moment van de waarheid komt steeds dichterbij. Kunnen Mia en Dion de druk van de show aan? Patrick Martens vond de allerlaatste repetitie goed en Peter van der Veire ziet dat het werkt. Bekijk de Shownieuws-video hieronder. Lees verder onder de video. KwetsbaarIn de eerste halve finale staan nog meer sterke landen maar we verdienen het gewoon, wordt er in de bovenstaande video gezegd. Marius Looijmans die in Liverpool aanwezig is bij de repetities merkte dat ze in het begin een beetje kwetsbaar zijn. Marius hoort iedereen zeggen dat Nederland fantastisch is, maar is het genoeg om naar de finale te gaan?' Bekijk de Shownieuws-video over het Songfestival hierboven. Op dinsdag 9 mei staat Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws: Gerard Joling haalt uit naar 'arrogante' Duncan Laurence Bekijk deze video » ZIEN: Mia en Dion enorm populair op de 'rode loper' tijdens openingsceremonie Songfestival Bekijk deze video »
TV :

Kwetsbaar
In de eerste halve finale staan nog meer sterke landen maar we verdienen het gewoon, wordt er in de bovenstaande video gezegd. Marius Looijmans die in Liverpool aanwezig is bij de repetities merkte dat ze in het begin een beetje kwetsbaar zijn. Marius hoort iedereen zeggen dat Nederland fantastisch is, maar is het genoeg om naar de finale te gaan?'

Bekijk de Shownieuws-video over het Songfestival hierboven.

Op dinsdag 9 mei staat Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's