Felle discussie tussen Babette en Wendy: 'Niet zo raar doen!'

Felle discussie tussen Babette en Wendy: 'Niet zo raar doen!'

Dinsdag 9 mei 2023 om 18:23

Ook beste vriendinnen hebben wel eens ruzie. Zo ook besties Babette en Wendy in Een Jaar Van Je Leven. Wendy had gehoopt dat Babette uit haarzelf had aangeboden om haar te helpen met schoonmaken."Dan had je naar mij toe moeten komen, nu niet zo raar doen," aldus Babette. Wendy blijft druk met schoonmaken en Babette weigert haart zo op deze manier te helpen.

Felle discussie tussen <em>Babette</em> en <em>Wendy</em>: 'Niet zo raar doen!' Ook beste vriendinnen hebben wel eens ruzie. Zo ook besties Babette en Wendy in Een Jaar Van Je Leven. Wendy had gehoopt dat Babette uit haarzelf had aangeboden om haar te helpen met schoonmaken."Dan had je naar mij toe moeten komen, nu niet zo raar doen," aldus Babette. Wendy blijft druk met schoonmaken en Babette weigert haart zo op deze manier te helpen. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's