Carice van Houten en S10 in actie om identiteit onbekende doden te achterhalen (Hart van Nederland)

Carice van Houten en S10 in actie om identiteit onbekende doden te achterhalen (Hart van Nederland)

<em>Carice van Houten</em> en <em>S10</em> in actie om identiteit onbekende doden te achterhalen (<em>Hart van Nederland</em>) Interpol krijgt hulp van BN-ers in binnen en buitenland om de identiteit van 22 onbekende vrouwelijke doden te achterhalen. Onder andere Carice van Houten en S10 werken hieraan mee. In Hart van Nederland zien we een fragment van deze indringende oproep. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Man (82) bewaarde vader jarenlang in vrieskist: 'Wilde hem niet kwijt' (video) Bekijk deze video » Ballonvaarder moet verplicht stoppen: 'Je leven wordt stilgelegd' (video) Bekijk deze video » Wat vinden Nederlanders van het natste voorjaar ooit? 'Waardeloos!' Bekijk deze video »
Nieuws :
Woensdag 10 mei 2023 om 12:50

Interpol krijgt hulp van BN-ers in binnen en buitenland om de identiteit van 22 onbekende vrouwelijke doden te achterhalen. Onder andere Carice van Houten en S10 werken hieraan mee. In Hart van Nederland zien we een fragment van deze indringende oproep.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's