Man (82) bewaarde vader jarenlang in vrieskist: 'Wilde hem niet kwijt' (video)

Man (82) bewaarde vader jarenlang in vrieskist: 'Wilde hem niet kwijt' (video)

Maandag 8 mei 2023 om 18:39

Man (82) bewaarde vader jarenlang in vrieskist: 'Wilde hem niet kwijt' (video) De politie heeft zaterdag het lichaam van een man gevonden in een diepvries in een woning in Landgraaf. Het gaat volgens de politie om de voormalige bewoner van het huis. PratenVolgens Hart van Nederland zou de man in de vriezer de vader zijn van de huidige bewoner, een 82-jarige man. De 101-jarige vader zou anderhalf jaar geleden op natuurlijke manier zijn overleden, vertelt de zoon tegen L1. Tegen de lokale omroep verklaarde hij: 'Ik wilde hem niet kwijt. Anders zou ik hem missen.' En: 'Zo kon ik nog met hem praten.' Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: jongeman (19) omgekomen bij auto-ongeluk Reuver (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: hobbyduiker overleden in Zeeland (video) Bekijk deze video » Bekijk: schokkende beelden van gevecht op Station Bijlmer Bekijk deze video »
Nieuws :

De politie heeft zaterdag het lichaam van een man gevonden in een diepvries in een woning in Landgraaf. Het gaat volgens de politie om de voormalige bewoner van het huis.

Praten
Volgens Hart van Nederland zou de man in de vriezer de vader zijn van de huidige bewoner, een 82-jarige man. De 101-jarige vader zou anderhalf jaar geleden op natuurlijke manier zijn overleden, vertelt de zoon tegen L1. Tegen de lokale omroep verklaarde hij: 'Ik wilde hem niet kwijt. Anders zou ik hem missen.' En: 'Zo kon ik nog met hem praten.'

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's