Finland (Käärijä) tijdens halve finale Songfestival: Cha Cha Cha

Finland (Käärijä) tijdens halve finale Songfestival: Cha Cha Cha

Finland (<em>Käärijä</em>) tijdens halve finale Songfestival: <em>Cha Cha Cha</em> De Finse act Käärijä, die momenteel op de tweede plek bij de bookmakers staat (achter Loreen) heeft zich dinsdagavond weten te plaatsen voor de finale van het Eurovisie Songfestival, die zaterdag plaatsvindt. Het opvallende nummer Cha Cha Cha, met ook een gezellig dansje erin, kreeg de handen flink op elkaar in Liverpool. Bekijk het optreden van Käärijä tijdens de halve finale hieronder. Bovenaan de pagina zie je hoe bij Shownieuws gereageerd werd op de uitschakeling van Mia en Dion. Volg al het laatste nieuws over het Eurovisie Songfestival 2023 via Gids.tv Bekijk ook Johan Derksen kraakt Songfestivaloptreden Mia & Dion: 'Afgang voor dit land!' Bekijk deze video » Zien: optreden Mia & Dion met 'Burning Daylight' in halve finale Songfestival 2023 Bekijk deze video » Songfestival: Mia en Dion reageren op uitschakeling in halve finale Bekijk deze video » Zweden tijdens halve finale Songfestival: Loreen maakt indruk met Tattoo Bekijk deze video »
Songfestival :
Woensdag 10 mei 2023 om 10:35

De Finse act Käärijä, die momenteel op de tweede plek bij de bookmakers staat (achter Loreen) heeft zich dinsdagavond weten te plaatsen voor de finale van het Eurovisie Songfestival, die zaterdag plaatsvindt. Het opvallende nummer Cha Cha Cha, met ook een gezellig dansje erin, kreeg de handen flink op elkaar in Liverpool.

Bekijk het optreden van Käärijä tijdens de halve finale hieronder. Bovenaan de pagina zie je hoe bij Shownieuws gereageerd werd op de uitschakeling van Mia en Dion.

Volg al het laatste nieuws over het Eurovisie Songfestival 2023 via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's