Vandaag Inside: wil Albert Verlinde nog eens terugkomen?

Vandaag Inside: wil Albert Verlinde nog eens terugkomen?

Woensdag 10 mei 2023 om 10:37

Hoe vond Albert Verlinde zijn eerste bezoek aan Vandaag Inside, had hij last van zenuwen? 'Ik ben wel gezond gespannen maar op het moment dat het begint is dat eigenlijk een beetje voorbij', vertelt de showbizgoeroe aan Wilfred Genee.

Onno
Die heeft expres de naam van Onno Hoes niet laten vallen tijdens de uitzending maar doet dat na afloop alsnog even: 'Ik kan me voorstellen dat hij tegen jou heeft gezegd van.. ga nou niet joh. Dat zijn die gasten die mij zo hard hebben aangepakt.' Was dat inderdaad het geval, is Albert gewaarschuwd? En wil hij nog een keer terugkomen?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 9 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: wil <em>Albert Verlinde</em> nog eens terugkomen? Hoe vond Albert Verlinde zijn eerste bezoek aan Vandaag Inside, had hij last van zenuwen? 'Ik ben wel gezond gespannen maar op het moment dat het begint is dat eigenlijk een beetje voorbij', vertelt de showbizgoeroe aan Wilfred Genee. OnnoDie heeft expres de naam van Onno Hoes niet laten vallen tijdens de uitzending maar doet dat na afloop alsnog even: 'Ik kan me voorstellen dat hij tegen jou heeft gezegd van.. ga nou niet joh. Dat zijn die gasten die mij zo hard hebben aangepakt.' Was dat inderdaad het geval, is Albert gewaarschuwd? En wil hij nog een keer terugkomen? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 9 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's