Oma Raymond Mens overleden: bekijk haar bij Vandaag Inside

Oma Raymond Mens overleden: bekijk haar bij Vandaag Inside

Woensdag 10 mei 2023 om 12:17

Verdrietig nieuws voor Vandaag Inside-gezicht Raymond Mens: zijn oma Miep (95) is overleden. 'Ik ben natuurlijk verdrietig, maar vooral blij zo lang zo'n superlieve oma gehad te hebben', schrijft de Amerikakenner op Twitter.

Fan van Johan Derksen
Oma Miep stond bekend als een groot fan van Vandaag Inside en dan met name van Johan Derksen. Die was dan uiteraard ook verheugd toen hij enige tijd geleden kennis met haar kon maken in de studio.

Bekijk het fragment van Vandaag Inside met Oma Miep hieronder

Oma <em>Raymond Mens</em> overleden: bekijk haar bij <em>Vandaag Inside</em> Verdrietig nieuws voor Vandaag Inside-gezicht Raymond Mens: zijn oma Miep (95) is overleden. 'Ik ben natuurlijk verdrietig, maar vooral blij zo lang zo'n superlieve oma gehad te hebben', schrijft de Amerikakenner op Twitter. Fan van Johan DerksenOma Miep stond bekend als een groot fan van Vandaag Inside en dan met name van Johan Derksen. Die was dan uiteraard ook verheugd toen hij enige tijd geleden kennis met haar kon maken in de studio. Bekijk het fragment van Vandaag Inside met Oma Miep hieronder Bekijk ook Johan Derksen kraakt Songfestivaloptreden Mia & Dion: 'Afgang voor dit land!' Bekijk deze video » Vandaag Inside: 'Piepkuiken Marc-Marie Huijbregts kan eigenlijk niks' Bekijk deze video » Vandaag Inside: wil Albert Verlinde nog eens terugkomen? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's