Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling voor Sabrina in Steenrijk, straatarm (video)

Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling voor Sabrina in Steenrijk, straatarm (video)

Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling voor Sabrina in <em>Steenrijk, straatarm</em> (video) Vanavond gaat een lang gekoesterde wens voor Sabrina in vervulling in een nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm. Nadat haar haren prachtig in de krul zijn gezet krijgt zij het te kwaad: "Ik brak eventjes, ik denk wauw zo kan het ook", aldus een dankbare Sabrina. Zij is alleenstaande moeder van twee zoontjes en ruilt haar leven met dat van Jesper en Shannon, twee succesvolle ondernemers. Bekijk het fragment van Steenrijk, Straatarm hierboven. Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv.
Woensdag 10 mei 2023 om 13:58

Vanavond gaat een lang gekoesterde wens voor Sabrina in vervulling in een nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm. Nadat haar haren prachtig in de krul zijn gezet krijgt zij het te kwaad: "Ik brak eventjes, ik denk wauw zo kan het ook", aldus een dankbare Sabrina. Zij is alleenstaande moeder van twee zoontjes en ruilt haar leven met dat van Jesper en Shannon, twee succesvolle ondernemers.

Bekijk het fragment van Steenrijk, Straatarm hierboven.

Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's