Albert Verlinde: 'Het kwam Mattie beter uit om DIT te vertellen'

Albert Verlinde: 'Het kwam Mattie beter uit om DIT te vertellen'

Woensdag 10 mei 2023 om 14:25

Mattie Valk kwam in 2016 met het schokkende nieuws dat de tweeling van Kirsten Willemstein, met wie hij destijds een relatie had, niet van hem is. Hij speelde onterecht een slachtoffer. Het leek alsof Kirsten vreemdging, en ze kreeg vele (doods)bedreigingen. Maar Mattie wist van het vreemdgaan van Kirsten, hij deed dit zelf ook. Deze open relatie hield Mattie verborgen voor heel Nederland, hij deed alsof Kirsten hem had bedrogen. Yvonne Coldeweijer kan niet tegen onrecht en deelde dinsdag 9 mei de waarheid op haar Instagramaccount LifeofYvonne.

Hij vraagt erom
Albert Verlinde schuift aan bij de mannen van Vandaag Inside. Johan Derksen stelt een terechte vraag aan Albert: "De media bemoeit zich met te veel met privézaken. Waarom is het zo belangrijk om te weten wie met wie neukt, of met welke buurman." Waar Albert op reageert: "Het interesseert mij in principe ook niet, maar als hij het zelf naar buiten brengt, dan vraag je erom," aldus Verlinde.

Bekijk hieronder de video van Vandaag Inside. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

<em>Albert Verlinde</em>: 'Het kwam <em>Mattie</em> beter uit om DIT te vertellen' Mattie Valk kwam in 2016 met het schokkende nieuws dat de tweeling van Kirsten Willemstein, met wie hij destijds een relatie had, niet van hem is. Hij speelde onterecht een slachtoffer. Het leek alsof Kirsten vreemdging, en ze kreeg vele (doods)bedreigingen. Maar Mattie wist van het vreemdgaan van Kirsten, hij deed dit zelf ook. Deze open relatie hield Mattie verborgen voor heel Nederland, hij deed alsof Kirsten hem had bedrogen. Yvonne Coldeweijer kan niet tegen onrecht en deelde dinsdag 9 mei de waarheid op haar Instagramaccount LifeofYvonne. Hij vraagt eromAlbert Verlinde schuift aan bij de mannen van Vandaag Inside. Johan Derksen stelt een terechte vraag aan Albert: "De media bemoeit zich met te veel met privézaken. Waarom is het zo belangrijk om te weten wie met wie neukt, of met welke buurman." Waar Albert op reageert: "Het interesseert mij in principe ook niet, maar als hij het zelf naar buiten brengt, dan vraag je erom," aldus Verlinde. Bekijk hieronder de video van Vandaag Inside. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Yvonne Coldeweijer nieuwe woordvoerder Gordon? 'Het is inderdaad uit en hij zit er doorheen' Bekijk deze video » Nederland leeft mee met Gordon: 'Wat voor mannen trekt hij nou aan?' (video) Bekijk deze video » Mattie Valk speelde onterecht slachtoffer: "Kirsten mocht vreemdgaan" Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's