Yvonne Coldeweijer nieuwe woordvoerder Gordon? 'Het is inderdaad uit en hij zit er doorheen'

Yvonne Coldeweijer nieuwe woordvoerder Gordon? 'Het is inderdaad uit en hij zit er doorheen'

Yvonne Coldeweijer nieuwe woordvoerder <em>Gordon</em>? 'Het is inderdaad uit en hij zit er doorheen' Waar Yvonne Coldeweijer er gewoonlijk toch met een gestrekt been ingaat bij BN'ers is ze poeslief over Gordon, wanneer ze het over zijn zoveelste liefdesbreuk heeft. Iedereen zag het natuurlijk al aankomen, behalve de toch wat naïef te noemen entertainer zelf, maar het is inderdaad voorbij tussen en hem en zijn laatste ware liefde Gavin. 'Het is ineens onverwachts over en uit', schrijft de juicekoningin. 'Zit er helemaal doorheen'En dat nieuws heeft ze uit eerste hand, aangezien ze zelf met Gordon heeft gebeld op woensdagmorgen. De afgelopen maanden had Gordon geen Instagramposts genoeg om iedereen te laten zien hoe gelukkig hij wel niet was dus de grote vraag is nu: waarom is het uit? 'De reden zal hij wellicht zelf een keer delen als hij daar behoefte aan heeft maar voor nu zit hij er helemaal doorheen', aldus zijn nieuwste woordvoerder Coldeweijer. Sterkte Gordon! Yvonne's Instagrampost over Gordons break-up zie je hieronder. Boven aan deze pagina zie je hoe Evert Santegoeds dit nieuws dinsdagavond besprak in Shownieuws. Bekijk ook 'Maxime, heb je wel je diarree-pillen bij je? Dat niet de hele auto vol zit straks' (Chateau Meiland) Bekijk deze video » ZIEN: Huwelijk Gordon en liefde Gavin NU AL afgeblazen? (video) Bekijk deze video » Teken aan de wand dat Gordon geen reactie geeft op geruchten over relatiebreuk (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :
Woensdag 19 april 2023 om 09:02

Waar Yvonne Coldeweijer er gewoonlijk toch met een gestrekt been ingaat bij BN'ers is ze poeslief over Gordon, wanneer ze het over zijn zoveelste liefdesbreuk heeft. Iedereen zag het natuurlijk al aankomen, behalve de toch wat naïef te noemen entertainer zelf, maar het is inderdaad voorbij tussen en hem en zijn laatste ware liefde Gavin. 'Het is ineens onverwachts over en uit', schrijft de juicekoningin.

'Zit er helemaal doorheen'
En dat nieuws heeft ze uit eerste hand, aangezien ze zelf met Gordon heeft gebeld op woensdagmorgen. De afgelopen maanden had Gordon geen Instagramposts genoeg om iedereen te laten zien hoe gelukkig hij wel niet was dus de grote vraag is nu: waarom is het uit? 'De reden zal hij wellicht zelf een keer delen als hij daar behoefte aan heeft maar voor nu zit hij er helemaal doorheen', aldus zijn nieuwste woordvoerder Coldeweijer. Sterkte Gordon!

Yvonne's Instagrampost over Gordons break-up zie je hieronder. Boven aan deze pagina zie je hoe Evert Santegoeds dit nieuws dinsdagavond besprak in Shownieuws.

Actuele video's

Meer actuele video's