Er moet wéér een landelijk Songfestival komen! 'Dit was een aanfluiting' (video)

Er moet wéér een landelijk Songfestival komen! 'Dit was een aanfluiting' (video)

Woensdag 10 mei 2023 om 17:56

Nederland is uitgeschakeld in de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Het nummer Burning Daylight van Mia Nicolai en Dion Cooper bleek niet voldoende om de televoters te overtuigen de Nederlandse inzending naar de finale op zaterdag te stemmen. Moet er weer een landelijk Songfestival komen? Volgens veel mensen wél! "Dit was een aanfluiting."

Er moet wéér een landelijk Songfestival komen! 'Dit was een aanfluiting' (video) Nederland is uitgeschakeld in de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Het nummer Burning Daylight van Mia Nicolai en Dion Cooper bleek niet voldoende om de televoters te overtuigen de Nederlandse inzending naar de finale op zaterdag te stemmen. Moet er weer een landelijk Songfestival komen? Volgens veel mensen wél! "Dit was een aanfluiting." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Wat vinden Nederlanders van het natste voorjaar ooit? 'Waardeloos!' Bekijk deze video » Carice van Houten en S10 in actie om identiteit onbekende doden te achterhalen (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
TV :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's