De eindexamens zijn begonnen: 'De spanning is heel heftig'

De eindexamens zijn begonnen: 'De spanning is heel heftig'

Donderdag 11 mei 2023 om 12:26

Het is zover, de eindexamens in heel Nederland zijn van start gegaan. Dat betekent een hele spannende periode voor heel veel leerlingen, en dat is te merken. "De spanning is heel heftig, ik ben vannacht heel vaak wakker geworden", zegt een leerling.

Vangnetten
Naast de spanning onder de leerlingen, zijn er ook achterstanden vanwege corona aanwezig. "Er zijn geen vangnetten nu, het zou sympathiek zijn als er bijvoorbeeld een extra herkansing zou zijn", zegt conrector Susanne.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

De <em>eindexamens</em> zijn begonnen: 'De spanning is heel heftig' Het is zover, de eindexamens in heel Nederland zijn van start gegaan. Dat betekent een hele spannende periode voor heel veel leerlingen, en dat is te merken. "De spanning is heel heftig, ik ben vannacht heel vaak wakker geworden", zegt een leerling. VangnettenNaast de spanning onder de leerlingen, zijn er ook achterstanden vanwege corona aanwezig. "Er zijn geen vangnetten nu, het zou sympathiek zijn als er bijvoorbeeld een extra herkansing zou zijn", zegt conrector Susanne. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Arjen Lubach neemt eindexamen wiskunde onder de loep met vragen over John de Mol (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's