Sasha heeft duidelijke mening en stoort zich aan Ikea-kastjes, 'lelijk!' (Een Jaar Van Je Leven)

Sasha heeft duidelijke mening en stoort zich aan Ikea-kastjes, 'lelijk!' (Een Jaar Van Je Leven)

Donderdag 11 mei 2023 om 13:15

"Vroeger had je goede meubels, nu is het allemaal Ikea", zegt Sasha in Een Jaar Van Je Leven. Bern is het niet eens met de woorden van Sasha en reageert hierop: "Je beledigt nu een kwart van Nederland." Sasha kan niet goed tegen de reactie van Bern en er ontstaat een discussie. "Ik mag toch mijn mening geven!" zegt Sasha.

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Sasha heeft duidelijke mening en stoort zich aan Ikea-kastjes, 'lelijk!' (<em>Een Jaar Van Je Leven</em>) "Vroeger had je goede meubels, nu is het allemaal Ikea", zegt Sasha in Een Jaar Van Je Leven. Bern is het niet eens met de woorden van Sasha en reageert hierop: "Je beledigt nu een kwart van Nederland." Sasha kan niet goed tegen de reactie van Bern en er ontstaat een discussie. "Ik mag toch mijn mening geven!" zegt Sasha. Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Felle discussie tussen Babette en Wendy: 'Niet zo raar doen!' Bekijk deze video » Erik: "Zou een gigolo niks voor jou zijn Babette?" Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video » Moraima geeft seksadvies aan JW: 'Ik ben seksuologie' in Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's