Erik: "Zou een gigolo niks voor jou zijn Babette?" Een Jaar Van Je Leven

Erik: "Zou een gigolo niks voor jou zijn Babette?" Een Jaar Van Je Leven

Woensdag 10 mei 2023 om 14:58

Dat Erik graag voor de eerste keer een seksuele relatie zou willen aangaan is geen geheim. Hij doet er nog een schepje bovenop door dieper het onderwerp aan te gaan met Babette. "Maar een gigolo zou niks voor jou zijn?" Waarop Babette heel hard begint te lachen en dat is niet om de vraag die hij stelt, maar om zijn uitspraak.

Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven.

Erik: &quot;Zou een gigolo niks voor jou zijn Babette?&quot; <em>Een Jaar Van Je Leven</em> Dat Erik graag voor de eerste keer een seksuele relatie zou willen aangaan is geen geheim. Hij doet er nog een schepje bovenop door dieper het onderwerp aan te gaan met Babette. "Maar een gigolo zou niks voor jou zijn?" Waarop Babette heel hard begint te lachen en dat is niet om de vraag die hij stelt, maar om zijn uitspraak. Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's