Wat zijn de Toppers dit jaar van plan? 'Kan ik goed liegen..?'

Wat zijn de Toppers dit jaar van plan? 'Kan ik goed liegen..?'

Vrijdag 12 mei 2023 om 11:04

Jeroen van der Boom is druk bezig met zijn eigen optredens en andere bezigheden, maar hoe is het eigenlijk met de Toppers dit jaar? Shownieuws ging hier achteraan, maar Jeroen liet maar weinig los. Op de vraag of de Toppers in 2023 op het podium terugkeren antwoordt de zanger: "Kan ik goed liegen? Ik denk het niet..." Jeroen zegt dat binnenkort meer bekend wordt gemaakt. "We zitten in de afrondende fase", zegt hij.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Wat zijn de <em>Toppers</em> dit jaar van plan? 'Kan ik goed liegen..?' Jeroen van der Boom is druk bezig met zijn eigen optredens en andere bezigheden, maar hoe is het eigenlijk met de Toppers dit jaar? Shownieuws ging hier achteraan, maar Jeroen liet maar weinig los. Op de vraag of de Toppers in 2023 op het podium terugkeren antwoordt de zanger: "Kan ik goed liegen? Ik denk het niet..." Jeroen zegt dat binnenkort meer bekend wordt gemaakt. "We zitten in de afrondende fase", zegt hij. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Jeroen van der Boom over André Hazes: 'Het wordt een fantastische comeback' Bekijk deze video » Bijzondere verrassing voor Jeroen van der Boom: 'Ik hang naast Rihanna en Beyoncé' Bekijk deze video » Finale Make Up Your Mind: Jeroen van der Boom wint als Ria Sangria (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's