Maxime Meiland gaat los met behangen, krijgt hulp van dochter Claire (video)

Maxime Meiland gaat los met behangen, krijgt hulp van dochter Claire (video)

Vrijdag 12 mei 2023 om 15:26

Het is geen geheim dat de Meilandjes dol zijn op klussen, al gaat dat meestal gepaard met heel wat stress, gevloek en getier. Dat is wel anders in een nieuwe video die Maxime Meiland op Instagram plaatst. Met een gezellig muziekje eronder is te zien hoe de realityster lekker losgaat met behangen. Het is een versnelde video zodat je in een razend tempo resultaat ziet, en wie goed oplet kan ook zien dat de kleine Claire een handje helpt.

Bekijk de Shownieuws-video met beelden van social media hieronder.

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Maxime Meiland</em> gaat los met behangen, krijgt hulp van dochter Claire (video) Het is geen geheim dat de Meilandjes dol zijn op klussen, al gaat dat meestal gepaard met heel wat stress, gevloek en getier. Dat is wel anders in een nieuwe video die Maxime Meiland op Instagram plaatst. Met een gezellig muziekje eronder is te zien hoe de realityster lekker losgaat met behangen. Het is een versnelde video zodat je in een razend tempo resultaat ziet, en wie goed oplet kan ook zien dat de kleine Claire een handje helpt. Bekijk de Shownieuws-video met beelden van social media hieronder. Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl. Maxime Meiland: 'Ik kom aan van die spiraal, denk dat ik hem er uit laat halen' (Chateau Meiland) Bekijk deze video » Maxime Meiland: 'Martien doodmoe van verbouwing, flink afgevallen' (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's