Perfecte Plaatje: Leonie ter Braak krijgt het erg warm van deze man

Perfecte Plaatje: Leonie ter Braak krijgt het erg warm van deze man

Wednesday 10 May 2023 om 12:41

Leonie ter Braak is duidelijk erg onder de indruk van een mannelijk fotomodel tijdens een shoot voor Het Perfecte Plaatje: 'Oh wow. Er komt wat die hoek om. Ik werd helemaal ongemakkelijk.' En dan moet ze hem ook nog gaan fotograferen...

Bekijk het fragment van Het Perfecte Plaatje hieronder

Perfecte Plaatje: <em>Leonie ter Braak</em> krijgt het erg warm van deze man Leonie ter Braak is duidelijk erg onder de indruk van een mannelijk fotomodel tijdens een shoot voor Het Perfecte Plaatje: 'Oh wow. Er komt wat die hoek om. Ik werd helemaal ongemakkelijk.' En dan moet ze hem ook nog gaan fotograferen... Bekijk het fragment van Het Perfecte Plaatje hieronder Woensdag 10 mei start een nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje Op Reis terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Heftig: Roy Donders en Michelle ondergaan dezelfde cosmetische ingreep (video) Bekijk deze video » Tijl Beckand schaamt zich voor William Rutten in promo Het Perfecte Plaatje Op Reis: "Excuus" Bekijk deze video »

Woensdag 10 mei start een nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje Op Reis terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's