Zien: Peter Gillis en Rob Geus aan de drank tijdens Het Jachtseizoen

Zien: Peter Gillis en Rob Geus aan de drank tijdens Het Jachtseizoen

Vorige week zagen we in Het Jachtseizoen Geraldine Kemper en Art Rooijakkers en deze week was het de beurt aan Rob Geus en Peter Gillis om uit handen van StukTV te blijven. De twee heren zaten aan de drank tijdens de zoektocht naar Giel, Thomas en Stefan. Bekijk deze beelden hieronder.

"Even goede moed indrinken"
Rob Geus en Peter Gillis waren zaterdag te zien in Het Jachtseizoen en een van de rijders gaf hen shotjes om "even goede moed in te drinken." Peter en Gillis genieten ervan: "Hatseflats, nog een", zegt Rob. Bekijk het fragment hieronder.

Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: Peter Gillis en Rob Geus aan de drank tijdens <em>Het Jachtseizoen</em> Vorige week zagen we in Het Jachtseizoen Geraldine Kemper en Art Rooijakkers en deze week was het de beurt aan Rob Geus en Peter Gillis om uit handen van StukTV te blijven. De twee heren zaten aan de drank tijdens de zoektocht naar Giel, Thomas en Stefan. Bekijk deze beelden hieronder. "Even goede moed indrinken"Rob Geus en Peter Gillis waren zaterdag te zien in Het Jachtseizoen en een van de rijders gaf hen shotjes om "even goede moed in te drinken." Peter en Gillis genieten ervan: "Hatseflats, nog een", zegt Rob. Bekijk het fragment hieronder. Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Het Jachtseizoen: nachtmerrie komt uit voor Geraldine Kemper en Art Rooijakkers Bekijk deze video » Bouke duikt op in Het Jachtseizoen: bekijk de beelden Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV