Het Jachtseizoen: nachtmerrie komt uit voor Geraldine Kemper en Art Rooijakkers

Het Jachtseizoen: nachtmerrie komt uit voor Geraldine Kemper en Art Rooijakkers

<em>Het Jachtseizoen</em>: nachtmerrie komt uit voor Geraldine Kemper en Art Rooijakkers In het nieuwe seizoen van Jachtseizoen wordt er gespeeld in tweetallen. Vorige week zagen we Monica Geuze en Yolanthe Cabau en deze week was het de beurt aan Geraldine Kemper en Art Rooijakkers om uit handen van StukTV te blijven. "Meen je niet!"Geraldine en Art lijken een goed plan te hebben. Zoals je in het bovenstaande fragment kunt zien, staan de RTL-presentatoren de jongens van StukTV op te wachten boven de snelweg. Was dit wel zo een goed idee? In de Instagrampost onderaan deze pagina zien we hoe StukTV Geraldine en Art op de voeten zitten: "Dit meen je niet", roept Geraldine nadat StukTV langs hun rijdt. Bekijk het fragment hieronder. Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Dit is dé promo van nieuwe reeks Het Jachtseizoen: vanaf 29 april bij SBS6 (video) Bekijk deze video » Yolanthe en Monica bloednerveus door StukTV-trio in Het Jachtseizoen: "Plankgas!" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In het nieuwe seizoen van Jachtseizoen wordt er gespeeld in tweetallen. Vorige week zagen we Monica Geuze en Yolanthe Cabau en deze week was het de beurt aan Geraldine Kemper en Art Rooijakkers om uit handen van StukTV te blijven.

"Meen je niet!"
Geraldine en Art lijken een goed plan te hebben. Zoals je in het bovenstaande fragment kunt zien, staan de RTL-presentatoren de jongens van StukTV op te wachten boven de snelweg. Was dit wel zo een goed idee? In de Instagrampost onderaan deze pagina zien we hoe StukTV Geraldine en Art op de voeten zitten: "Dit meen je niet", roept Geraldine nadat StukTV langs hun rijdt. Bekijk het fragment hieronder.

Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV