Hart van Nederland: ruzie in Almere loopt uit de hand, meerdere schoten gelost (video)

Hart van Nederland: ruzie in Almere loopt uit de hand, meerdere schoten gelost (video)

Zondag 14 mei 2023 om 12:54

<em>Hart van Nederland</em>: ruzie in Almere loopt uit de hand, meerdere schoten gelost (video) In Almere is in de nacht van zaterdag op zondag een man neergeschoten na een uit de hand gelopen ruzie, meldt de politie aan Hart van Nederland. Het gaat om een 53-jarige inwoner van de plaats. Hoe de ruzie precies zo uit de hand kon lopen, wordt onderzocht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Heftige beelden van zwaar ongeluk met meerdere auto's op N14 Bekijk deze video » Zien: brand in Eindhoven, festival ontruimd Bekijk deze video »
Nieuws :

In Almere is in de nacht van zaterdag op zondag een man neergeschoten na een uit de hand gelopen ruzie, meldt de politie aan Hart van Nederland. Het gaat om een 53-jarige inwoner van de plaats. Hoe de ruzie precies zo uit de hand kon lopen, wordt onderzocht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's