Zien: brand in Eindhoven, festival ontruimd

Zien: brand in Eindhoven, festival ontruimd

Zien: brand in Eindhoven, festival ontruimd Momenteel woedt er een grote brand in Eindhoven, in een pand waar vaak daklozen te vinden zijn. Grote rookwolken vormen zich boven de stad. Het is nog niet duidelijk of er mensen in het pand zijn. Een festival in de buurt is ontruimd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Johan Derksen over komst Marcel van Roosmalen & Gijs Groenteman naar SBS6 (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Wat zijn de Toppers dit jaar van plan? 'Kan ik goed liegen..?' Bekijk deze video » België tijdens halve finale Songfestival: Gustaph met Because Of You Bekijk deze video » Heftige beelden van zwaar ongeluk met meerdere auto's op N14 Bekijk deze video » Schokkend: motorrijders botsen op dijk, meerdere gewonden Bekijk deze video »
Nieuws :
Zaterdag 13 mei 2023 om 21:27

Momenteel woedt er een grote brand in Eindhoven, in een pand waar vaak daklozen te vinden zijn. Grote rookwolken vormen zich boven de stad. Het is nog niet duidelijk of er mensen in het pand zijn. Een festival in de buurt is ontruimd.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's