Bekijk: alarm van Patty Brard verstoort volledig de uitzending bij Shownieuws

Bekijk: alarm van Patty Brard verstoort volledig de uitzending bij Shownieuws

Maandag 15 mei 2023 om 15:11

Voor wie gisteravond Shownieuws heeft gekeken is zich vast wat opgevallen. Een groot deel van de uitzending was er namelijk een alarm te horen en niemand had enig idee waar dit geluid vandaan kwam. Het mysterie is ondertussen gelukkig opgelost...

Oeps
De technische dienst keek alle alarmsystemen na, maar kon niets vinden. “En dat kon wel kloppen, want die kwam ook niet uit de studio, maar van de telefoon van Patty Brard, bleek even later. Die had thuis alarm en dat staat op haar telefoon. En zelfs als je telefoon uit staat, begint dat ding te mekkeren.”

Bekijk: alarm van <em>Patty Brard</em> verstoort volledig de uitzending bij <em>Shownieuws</em> Voor wie gisteravond Shownieuws heeft gekeken is zich vast wat opgevallen. Een groot deel van de uitzending was er namelijk een alarm te horen en niemand had enig idee waar dit geluid vandaan kwam. Het mysterie is ondertussen gelukkig opgelost... OepsDe technische dienst keek alle alarmsystemen na, maar kon niets vinden. “En dat kon wel kloppen, want die kwam ook niet uit de studio, maar van de telefoon van Patty Brard, bleek even later. Die had thuis alarm en dat staat op haar telefoon. En zelfs als je telefoon uit staat, begint dat ding te mekkeren.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: zo vieren BN'ers Moederdag 2023 Bekijk deze video » Lee Towers: 'Ik probeerde Duncan Laurence niet af te zeiken maar zijn gedrag kan niet door de beugel' (video) Bekijk deze video » Schattige beelden: Heleen van Royen voor derde keer oma geworden Bekijk deze video »
TV :

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's