Frans Bauer zit met ENORM probleem (video)

Frans Bauer zit met ENORM probleem (video)

Frans Bauer zit met <em>ENORM</em> probleem (video) Frans Bauer zit met een enorm probleem, zo vertelt de sympathieke volkszanger deze dinsdagochtend: 'Er zijn van die dagen mensen, dan ben je gewoon niet blij met jezelf. Je hebt een belangrijke afspraak waar je al de hele week naar uitkijkt en dan gebeurt er dit...' Wat er precies aan de hand is zie je in de video hieronder. Bovenaan deze pagina kun je nogmaals genieten van de bruiloft van Frans en Mariska, deze maand alweer 15 jaar geleden. Bekijk ook ZIEN: zo zien Derksen, Van der Gijp en Genee eruit in badpak (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Linda de Mol kijkt graag naar "shit van anderen": "Dat leidt gewoon even af" Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 16 mei 2023 om 09:54

Frans Bauer zit met een enorm probleem, zo vertelt de sympathieke volkszanger deze dinsdagochtend: 'Er zijn van die dagen mensen, dan ben je gewoon niet blij met jezelf. Je hebt een belangrijke afspraak waar je al de hele week naar uitkijkt en dan gebeurt er dit...'

Wat er precies aan de hand is zie je in de video hieronder. Bovenaan deze pagina kun je nogmaals genieten van de bruiloft van Frans en Mariska, deze maand alweer 15 jaar geleden.

Actuele video's

Meer actuele video's