ZIEN: zo zien Derksen, Van der Gijp en Genee eruit in badpak (Vandaag Inside)

ZIEN: zo zien Derksen, Van der Gijp en Genee eruit in badpak (Vandaag Inside)

Dinsdag 16 mei 2023 om 08:08

Heel bekend Nederland heeft zo ongeveer een mening over de badpakdragende Eloise van Oranje, maandag nog flink aangepakt door Rick Evers, en dan kan ook Johan Derksen natuurlijk niet achterblijven: 'Ik ga binnenkort ook in badpak, ik ben een geschrikte aaan het uitzoeken.'

Johan in bijzonder outfitje
Dat hoeft echter helemaal niet meer want de redactie van Vandaag Inside is al lekker creatief bezig geweest, waarna de mannen een foto onder ogen krijgen waarin ze in nogal bijzondere badkleding te zien zijn. Hoe dat eruit ziet? Bekijk het hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 15 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

ZIEN: zo zien Derksen, Van der Gijp en Genee eruit in badpak (<em>Vandaag Inside</em>) Heel bekend Nederland heeft zo ongeveer een mening over de badpakdragende Eloise van Oranje, maandag nog flink aangepakt door Rick Evers, en dan kan ook Johan Derksen natuurlijk niet achterblijven: 'Ik ga binnenkort ook in badpak, ik ben een geschrikte aaan het uitzoeken.' Johan in bijzonder outfitjeDat hoeft echter helemaal niet meer want de redactie van Vandaag Inside is al lekker creatief bezig geweest, waarna de mannen een foto onder ogen krijgen waarin ze in nogal bijzondere badkleding te zien zijn. Hoe dat eruit ziet? Bekijk het hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 15 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's