Maxime Meiland wordt gebombardeerd met kritiek na Photoshop-fout: "NEP"

Maxime Meiland wordt gebombardeerd met kritiek na Photoshop-fout: "NEP"

Dinsdag 16 mei 2023 om 09:23

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer hebben een leuke Moederdag gehad. Toch krijgt deze dag na het plaatsen van de leuke strandkiekjes een nare nasmaak. Maxime wordt gekogeld met kritiek door haar behoorlijke Photoshop-fout...

Lees verder onder de video.

<em>Maxime Meiland</em> wordt gebombardeerd met kritiek na <em>Photoshop</em>-fout: &quot;NEP&quot; Maxime Meiland en Leroy Molkenboer hebben een leuke Moederdag gehad. Toch krijgt deze dag na het plaatsen van de leuke strandkiekjes een nare nasmaak. Maxime wordt gekogeld met kritiek door haar behoorlijke Photoshop-fout... Lees verder onder de video. "Photoshop.nl"Op zondag 14 mei zet Leroy een aantal leuke foto's van een fotoshoot met hun kinderen Claire en Vivé online. Op de tweede foto uit de reeks is te zien hoe zij gezellig schommelen. Wie goed kijkt naar de paal aan de rechterkant op de foto, ziet dat er een groot deel van ontbreekt. Mensen reageren fel op de fout: "Wat gebeurt er op foto 2 met die houten paal?" schrijft iemand. "Paal left the chat", valt er ook te lezen. "NEP. Photoshop.nl", is een andere reactie. De tweede foto is inmiddels verwijderd uit de post: Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Maxime Meiland: 'Martien doodmoe van verbouwing, flink afgevallen' (video) Bekijk deze video » Zien: Maxime Meiland is de liefste mama (Shownieuws) Bekijk deze video »
Show :

"Photoshop.nl"
Op zondag 14 mei zet Leroy een aantal leuke foto's van een fotoshoot met hun kinderen Claire en Vivé online. Op de tweede foto uit de reeks is te zien hoe zij gezellig schommelen. Wie goed kijkt naar de paal aan de rechterkant op de foto, ziet dat er een groot deel van ontbreekt. Mensen reageren fel op de fout: "Wat gebeurt er op foto 2 met die houten paal?" schrijft iemand. "Paal left the chat", valt er ook te lezen. "NEP. Photoshop.nl", is een andere reactie. De tweede foto is inmiddels verwijderd uit de post:

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's