Zien: zoon Inez Weski reageert voor het eerst op arrestatie moeder!

Zien: zoon Inez Weski reageert voor het eerst op arrestatie moeder!

Wednesday 17 May 2023 om 19:56

John van den Heuvel: 'OM moet Inez Weski niet met fluwelen handschoenen aanpakken'

Vandaag is de eerste zittingsdag van het Marengo proces zonder Inez Weski als advocaat van Ridouan Taghi. Na weer een advocaat die niet door kan gaan moet Taghi nu zijn eigen verdediging doen. Tijdens de zitting was Taghi niet aanwezig, maar de zoon van Inez Weski wel. Guy Weski reageert voor het eerst op camera op de beschuldigingen die boven zijn moeders hoofd hangen. Gelooft hij in haar onschuld?

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zien: zoon <em>Inez Weski</em> reageert voor het eerst op arrestatie moeder! John van den Heuvel: 'OM moet Inez Weski niet met fluwelen handschoenen aanpakken' Vandaag is de eerste zittingsdag van het Marengo proces zonder Inez Weski als advocaat van Ridouan Taghi. Na weer een advocaat die niet door kan gaan moet Taghi nu zijn eigen verdediging doen. Tijdens de zitting was Taghi niet aanwezig, maar de zoon van Inez Weski wel. Guy Weski reageert voor het eerst op camera op de beschuldigingen die boven zijn moeders hoofd hangen. Gelooft hij in haar onschuld? Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook John van den Heuvel over arrestatie Inez Weski: ‘Zal niet snel vrijkomen' (video) Bekijk deze video » Shownieuws: Inez Weski gearresteerd Bekijk deze video » Video: komt Inez Weski maandag op vrije voeten? Bekijk deze video » Advocaat Inez Weski blijft vastzitten (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: zoon Inez Weski reageert voor het eerst op arrestatie moeder!

Actuele video's

Meer actuele video's