Dierenbeulen bekogelen paard met takken en stenen: 'Hij kon bijna niet ademen' (video)

Dierenbeulen bekogelen paard met takken en stenen: 'Hij kon bijna niet ademen' (video)

Donderdag 18 mei 2023 om 11:06

<em>Dierenbeulen</em> bekogelen paard met takken en stenen: 'Hij kon bijna niet ademen' (video) Het was afgelopen weekend weer raak bij de ponyopvang van Yvonne de Kroon in Ermelo. Een paard is aangevallen met takken en stenen en daarbij zwaargewond geraakt. 'Hij kon bijna niet meer ademen.' Een ander paard ging steeds op de grond liggen, wat ze volgens Yvonne normaal nooit doen. Ze vermoedt dat het gaat om drogering. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Aram had vleesetende bacterie: 'Op nippertje gered van de dood' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: brand op camping Nunspeet legt caravans en tenten in de as (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Het was afgelopen weekend weer raak bij de ponyopvang van Yvonne de Kroon in Ermelo. Een paard is aangevallen met takken en stenen en daarbij zwaargewond geraakt. 'Hij kon bijna niet meer ademen.' Een ander paard ging steeds op de grond liggen, wat ze volgens Yvonne normaal nooit doen. Ze vermoedt dat het gaat om drogering.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's