Hart van Nederland: brand op camping Nunspeet legt caravans en tenten in de as (video)

Hart van Nederland: brand op camping Nunspeet legt caravans en tenten in de as (video)

Donderdag 18 mei 2023 om 10:46

<em>Hart van Nederland</em>: brand op camping Nunspeet legt caravans en tenten in de as (video) Op camping de Witte Wieven in Nunspeet zijn donderdagochtend drie tenten volledig uitgebrand. In bovenstaande video van Hart van Nederland zie je de schade. AangestokenDe politie vermoedt dat de brand is aangestoken. Er is één persoon aangehouden. De brandweer heeft de brand inmiddels onder controle. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Aram had vleesetende bacterie: 'Op nippertje gered van de dood' (video) Bekijk deze video » ZIEN: as van opa uitgestrooid in fontein tijdens Feyenoordfeest Bekijk deze video »
Nieuws :

Op camping de Witte Wieven in Nunspeet zijn donderdagochtend drie tenten volledig uitgebrand. In bovenstaande video van Hart van Nederland zie je de schade.

Aangestoken
De politie vermoedt dat de brand is aangestoken. Er is één persoon aangehouden. De brandweer heeft de brand inmiddels onder controle.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's