René van der Gijp gaat stuk om Wopke Hoekstra: 'Waarom staat u hier eigenlijk?' (video)

René van der Gijp gaat stuk om Wopke Hoekstra: 'Waarom staat u hier eigenlijk?' (video)

Donderdag 18 mei 2023 om 11:25

René van der Gijp gaat stuk om <em>Wopke Hoekstra</em>: 'Waarom staat u hier eigenlijk?' (video) Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv. Wopke Hoekstra verving gisteren Mark Rutte als vicepremier tijdens de wekelijkse persconferentie, die vanwege Hemelvaartsdag op woensdag was. Of zoals Wopke zelf zegt: 'Ik sta hier ter vervanging van de minister-president.' Helaas is dat het enige dat hij zegt, tot verbazing van René van der Gijp. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

Wopke Hoekstra verving gisteren Mark Rutte als vicepremier tijdens de wekelijkse persconferentie, die vanwege Hemelvaartsdag op woensdag was. Of zoals Wopke zelf zegt: 'Ik sta hier ter vervanging van de minister-president.' Helaas is dat het enige dat hij zegt, tot verbazing van René van der Gijp.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's