Rutger Castricum hoort eigen lach terug In de Wandelgangen: 'Ik word vaak nagedaan' (video)

Rutger Castricum hoort eigen lach terug In de Wandelgangen: 'Ik word vaak nagedaan' (video)

Donderdag 18 mei 2023 om 12:21

Rutger Castricum hoort eigen lach terug <em>In de Wandelgangen</em>: 'Ik word vaak nagedaan' (video) Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv. In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, blikken Rutger Castricum en Wilfred terug op weer een uitzending van Vandaag Inside en in dit geval met name op diens lach, waar Castricum veel kritiek op kreeg van de VI-kijkers. 'Mijn lach wordt vaak nagedaan.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, blikken Rutger Castricum en Wilfred terug op weer een uitzending van Vandaag Inside en in dit geval met name op diens lach, waar Castricum veel kritiek op kreeg van de VI-kijkers. 'Mijn lach wordt vaak nagedaan.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's