ZIEN: William Rutten deelt achter de schermen beelden van Het Perfecte Plaatje

ZIEN: William Rutten deelt achter de schermen beelden van Het Perfecte Plaatje

Donderdag 18 mei 2023 om 15:02

William Rutten deelt beelden achter de schermen bij Het Perfecte Plaatje. "Dit was zo te gek," staat er bij zijn Instagrampost.

Het perfecte plaatje op reis is wekelijks op woensdag om 20:30 te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het perfecte plaatje op reis terugkijken via Gids.tv.

ZIEN: <em>William Rutten</em> deelt achter de schermen beelden van <em>Het Perfecte Plaatje</em> William Rutten deelt beelden achter de schermen bij Het Perfecte Plaatje. "Dit was zo te gek," staat er bij zijn Instagrampost. Het perfecte plaatje op reis is wekelijks op woensdag om 20:30 te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het perfecte plaatje op reis terugkijken via Gids.tv. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Prins Constantijn snapt commotie rond Eloise in badpak niet, 'ik vind het leuk' Bekijk deze video » ZIEN: Patty Brard komt op voor Eloise van Oranje en trekt sexy badpak aan Bekijk deze video » Rick Evers: 'Eloise van Oranje is alleen succesvol door haar naam, denkt alleen aan zichzelf' Bekijk deze video »
TV :

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's