Viktor Brand doet bekentenis bij Mr. Frank Visser: ‘Ik heb een fetisj’

Viktor Brand doet bekentenis bij Mr. Frank Visser: ‘Ik heb een fetisj’

Viktor Brand doet bekentenis bij <em>Mr. Frank Visser</em>: ‘Ik heb een fetisj’ Bekijk in de video hierboven: knallende ruzie om vies pannenkoekenhuis in Mr Frank Visser doet uitspraak In Mr. Frank Visser doet uitspraak komt Viktor Brand met een nogal bijzondere bekentenis. De presentator vertelt namelijk dat hij een fetisj heeft. “En dat zijn poezenfilmpjes.” In de uitzending van donderdag was er nogal wat onenigheid over het adopteren van kittens, maar Viktor vermaakt zich ondertussen prima met kattenfilmpjes. “Daar kan ik uren naar kijken, een pratende poes. Je snapt wat ik bedoel.” Ook al komt er even een nogal schokkende video van een pratende poes voorbij… Bekijk het fragment van Mr. Frank Visser doet uitspraak met de fetisj van Viktor Brand hieronder. Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Friday 19 May 2023 om 11:15

Bekijk in de video hierboven: knallende ruzie om vies pannenkoekenhuis in Mr Frank Visser doet uitspraak

In Mr. Frank Visser doet uitspraak komt Viktor Brand met een nogal bijzondere bekentenis. De presentator vertelt namelijk dat hij een fetisj heeft. “En dat zijn poezenfilmpjes.” In de uitzending van donderdag was er nogal wat onenigheid over het adopteren van kittens, maar Viktor vermaakt zich ondertussen prima met kattenfilmpjes. “Daar kan ik uren naar kijken, een pratende poes. Je snapt wat ik bedoel.” Ook al komt er even een nogal schokkende video van een pratende poes voorbij…

Bekijk het fragment van Mr. Frank Visser doet uitspraak met de fetisj van Viktor Brand hieronder.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's