Ophef rond Adidas vanwege campagne met man in een badpak (video)

Ophef rond Adidas vanwege campagne met man in een badpak (video)

Ophef rond <em>Adidas</em> vanwege campagne met man in een badpak (video) Er is ophef ontstaan rond een campagne van Adidas. In de reclame is namelijk een man te zien die een badpak draagt. Deze campagne maakt onderdeel uit van de pride-collectie. In de beelden is dit mannelijke model ook te zien in een jurk en ‘vrouwelijke’ shirts. Mensen vinden hier blijkbaar iets van en een enkele klant van Adidas laat zelfs weten alles van het merk weg te doen. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. HLF8: Kanye West wordt gecanceld door Adidas en Balenciaga vanwege antisemitische uitspraken Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 19 mei 2023 om 14:37

Er is ophef ontstaan rond een campagne van Adidas. In de reclame is namelijk een man te zien die een badpak draagt. Deze campagne maakt onderdeel uit van de pride-collectie. In de beelden is dit mannelijke model ook te zien in een jurk en ‘vrouwelijke’ shirts. Mensen vinden hier blijkbaar iets van en een enkele klant van Adidas laat zelfs weten alles van het merk weg te doen.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's