Frans Bauer verward door rijgedrag zoon? Bekijk de beelden

Frans Bauer verward door rijgedrag zoon? Bekijk de beelden

Frans Bauer verward door rijgedrag zoon? Bekijk de beelden Frans Bauer is geshockeerd nadat hij bij zijn zoon Frans Jr. in de auto is gestapt. Bauer deelt hier zaterdag 20 mei op Instagram beelden van. Zie dit filmpje in het Shownieuws-fragment hierboven. RijstijlFrans lijkt in paniek door de muziekkeuze van zijn zoon: "Help! Wanneer je een keertje meerijdt met je zoon", aldus Frans op Instagram. Of is het de rijstijl van zijn zoon die hem heeft geshockeerd? Zijn volgers reageren volop op het bericht, veel kunnen er wel om lachen en herkennen zich in de situatie waarin de zanger zich verkeerd. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Frans Bauer heeft het ZWAAR: 'Vreselijk, heb ik weer!' (video) Bekijk deze video » Rooijakkers over de vloer: Frans Bauer vindt één keer trouwen met Mariska ‘zat’ Bekijk deze video »
Show :
Zondag 21 mei 2023 om 09:49

Frans Bauer is geshockeerd nadat hij bij zijn zoon Frans Jr. in de auto is gestapt. Bauer deelt hier zaterdag 20 mei op Instagram beelden van. Zie dit filmpje in het Shownieuws-fragment hierboven.

Rijstijl
Frans lijkt in paniek door de muziekkeuze van zijn zoon: "Help! Wanneer je een keertje meerijdt met je zoon", aldus Frans op Instagram. Of is het de rijstijl van zijn zoon die hem heeft geshockeerd? Zijn volgers reageren volop op het bericht, veel kunnen er wel om lachen en herkennen zich in de situatie waarin de zanger zich verkeerd.

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's