Serie Dag & Nacht is een groot succes: 'Ik word nageroepen op straat' (video)

Serie Dag & Nacht is een groot succes: 'Ik word nageroepen op straat' (video)

Zondag 21 mei 2023 om 20:14

Serie <em>Dag &amp; Nacht</em> is een groot succes: 'Ik word nageroepen op straat' (video) Dat Amerikaanse ziekenhuisseries het goed doen is geen nieuws, maar ons eigen landje heeft ook een parel in handen. De NPO-serie Dag & Nacht met Kim van Kooten en Benja Bruijning speelt zich af op de afdeling Verloskunde en is razend populair op het moment. Van heftige bevallingen tot aan een geheime liefde, de serie houdt de kijker behoorlijk in de greep. En daar merken ook de hoofdrolspelers wat van in hun gewone leven: 'Ik word nageroepen op straat.' Vanaf 12 april 2023 was wekelijks een nieuwe aflevering van Dag & Nacht te zien op NPO 1 en NPO Plus. Je kan alle afleveringen van Dag & Nacht terugkijken bij Gids.tv.
Serie :
Serie Dag & Nacht is een groot succes: 'Ik word nageroepen op straat' (video)

Dat Amerikaanse ziekenhuisseries het goed doen is geen nieuws, maar ons eigen landje heeft ook een parel in handen. De NPO-serie Dag & Nacht met Kim van Kooten en Benja Bruijning speelt zich af op de afdeling Verloskunde en is razend populair op het moment. Van heftige bevallingen tot aan een geheime liefde, de serie houdt de kijker behoorlijk in de greep. En daar merken ook de hoofdrolspelers wat van in hun gewone leven: 'Ik word nageroepen op straat.'

Vanaf 12 april 2023 was wekelijks een nieuwe aflevering van Dag & Nacht te zien op NPO 1 en NPO Plus. Je kan alle afleveringen van Dag & Nacht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's