Zien: Kees van der Spek spot dubbelganger René van der Gijp (video)

Zien: Kees van der Spek spot dubbelganger René van der Gijp (video)

Zondag 21 mei 2023 om 21:26

Zien: Kees van der Spek spot dubbelganger <em>René van der Gijp</em> (video) Kees van der Spek heeft een wel heel bijzondere zondag achter de rug. De programmamaker is namelijk de dubbelganger van René van der Gijp tegen het lijf gelopen. DubbelgangerHet is niet de eerste keer dat Kees en de dubbelganger elkaar tegen het lijf lopen. Hij trof dezelfde man in augustus 2022 al eens eerder toen hij in Spanje was. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws: 'Johan Derksen heeft Hans Kraay Jr. ongelooflijk veel pijn gedaan' (video) Bekijk deze video » Martien Meiland over Code Rosé: 'Ik vraag niet of mensen hebben liggen seksen' (video) Bekijk deze video » Video: Maxime Meiland test nieuwe zwembad met dochters Claire en Vivé (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :

Kees van der Spek heeft een wel heel bijzondere zondag achter de rug. De programmamaker is namelijk de dubbelganger van René van der Gijp tegen het lijf gelopen.

Dubbelganger
Het is niet de eerste keer dat Kees en de dubbelganger elkaar tegen het lijf lopen. Hij trof dezelfde man in augustus 2022 al eens eerder toen hij in Spanje was.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's