Youp van 't Hek over Ruud & Olcay: 'Zompig setje dat tussen lijken scharrelt in Turkije' (video)

Youp van 't Hek over Ruud & Olcay: 'Zompig setje dat tussen lijken scharrelt in Turkije' (video)

Monday 22 May 2023 om 09:45

Bijna niemand lijkt gecharmeerd van de geflopte reallife-soap rondom Ruud de Wild en Olcay Gulsen en dat geldt zeker niet voor Youp van 't Hek. 'Die haalde in de VARA-gids ongenadig uit naar dit zompige setje dat in Turkije tussen de lijken loopt te scharrelen', vertelt Evert Santegoeds.

Het hele verhaal hoor je hieronder, in het fragment van Shownieuws. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Youp van 't Hek over <em>Ruud &amp; Olcay</em>: 'Zompig setje dat tussen lijken scharrelt in Turkije' (video) Bijna niemand lijkt gecharmeerd van de geflopte reallife-soap rondom Ruud de Wild en Olcay Gulsen en dat geldt zeker niet voor Youp van 't Hek. 'Die haalde in de VARA-gids ongenadig uit naar dit zompige setje dat in Turkije tussen de lijken loopt te scharrelen', vertelt Evert Santegoeds. Het hele verhaal hoor je hieronder, in het fragment van Shownieuws. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Kees van der Spek spot dubbelganger René van der Gijp (video) Bekijk deze video » ZIEN: Frans Bauer zeer emotioneel na zien oude bekende (Rooijakkers over de vloer) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's