Video: Herman van Veen ontvangt Buma-award van zijn dochters

Video: Herman van Veen ontvangt Buma-award van zijn dochters

Maandag 22 mei 2023 om 12:05

Vandaag is Herman van Veen bij Koffietijd te gast om te praten over zijn 60-jarig jubileum. Voor dit oeuvre ontvangt hij vanavond de Buma Lifetime Achievement Award 2023. Wie mogen de award aan hem overhandigen? Dat verklapt Loretta Schrijver, die onlangs verrast werd op haar verjaardag.

Watertandend
Herman van Veen is vanavond een gelukkig persoon en trotse papa, want hij mag de mooie prijs ontvangen van zijn succesvolle dochters zangeres Anne van Veen en actrice Babette van Veen. De schrijver viert de prijs nu al met een stuk mokkataart van London. Watertandend kijkt hij het lekkers aan.

Bekijk het fragment van Koffietijd hieronder

Video: <em>Herman van Veen</em> ontvangt <em>Buma</em>-award van zijn dochters Vandaag is Herman van Veen bij Koffietijd te gast om te praten over zijn 60-jarig jubileum. Voor dit oeuvre ontvangt hij vanavond de Buma Lifetime Achievement Award 2023. Wie mogen de award aan hem overhandigen? Dat verklapt Loretta Schrijver, die onlangs verrast werd op haar verjaardag. WatertandendHerman van Veen is vanavond een gelukkig persoon en trotse papa, want hij mag de mooie prijs ontvangen van zijn succesvolle dochters zangeres Anne van Veen en actrice Babette van Veen. De schrijver viert de prijs nu al met een stuk mokkataart van London. Watertandend kijkt hij het lekkers aan. Bekijk het fragment van Koffietijd hieronder Bekijk ook Wildebras in trek bij meisjes na 'derde been'-fotoshoot in Het Perfecte Plaatje (video) Bekijk deze video » ZIEN: jarige Loretta Schrijver wordt verrast in Koffietijd Bekijk deze video »
TV :
Video: Herman van Veen ontvangt Buma-award van zijn dochters

Actuele video's

Meer actuele video's