Wildebras in trek bij meisjes na 'derde been'-fotoshoot in Het Perfecte Plaatje (video)

Wildebras in trek bij meisjes na 'derde been'-fotoshoot in Het Perfecte Plaatje (video)

<em>Wildebras</em> in trek bij meisjes na 'derde been'-fotoshoot in <em>Het Perfecte Plaatje</em> (video) Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis is elke woensdag te zien bij RTL 4. Wie dit mist? Kan de afleveringen terugkijken via Videoland. Eén van de kandidaten is Jaap Jongbloed. Hij is maandag bij Koffietijd te gast en vertelt over zijn deelname en aflevering 1. Derde beenJaap vindt het geweldig om foto's te maken, en door zijn deelname aan het programma vindt hij dit nog leuker om te doen. Hij moet wel nog even een goede camera aanschaffen, laat hij aan de Koffietijd-presentatoren weten. Jongbloed laat ook weten dat zijn mede-kandidaat Wildebras moeite had met zijn 'derde been' tijdens de fotoshoot in aflevering 1. Loretta Schrijver kan hier wel om lachen: "Ja, hij heeft veel berichtjes van meisjes ontvangen", grapt Jaap. Woensdag 10 mei startte het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje Op Reis terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Perfecte Plaatje: Leonie ter Braak krijgt het erg warm van deze man Bekijk deze video » Ophef over gravin Eloise in badpak in 'Het Perfecte Plaatje op Reis' (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Video: William Rutten vertelt over het succes achter Het Perfecte Plaatje en geeft tips Bekijk deze video »
TV :
Wildebras in trek bij meisjes na 'derde been'-fotoshoot in Het Perfecte Plaatje (video)

Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis is elke woensdag te zien bij RTL 4. Wie dit mist? Kan de afleveringen terugkijken via Videoland. Eén van de kandidaten is Jaap Jongbloed. Hij is maandag bij Koffietijd te gast en vertelt over zijn deelname en aflevering 1.

Derde been
Jaap vindt het geweldig om foto's te maken, en door zijn deelname aan het programma vindt hij dit nog leuker om te doen. Hij moet wel nog even een goede camera aanschaffen, laat hij aan de Koffietijd-presentatoren weten. Jongbloed laat ook weten dat zijn mede-kandidaat Wildebras moeite had met zijn 'derde been' tijdens de fotoshoot in aflevering 1. Loretta Schrijver kan hier wel om lachen: "Ja, hij heeft veel berichtjes van meisjes ontvangen", grapt Jaap.

Woensdag 10 mei startte het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje Op Reis terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV